V petek, 17. 2. 2023, boste imeli dijaki 1. in 2. letnika zimski športni dan.

SMUČANJE

Zbor pred SFŠ Lj. ob 7.15. Odhod izpred šole ob 7. 30. Smučate od 9.00 do 15.00. Odhod iz Kranjske gore bo ob 15.30. Bodite toplo obuti in oblečeni. Ne pozabite na pijačo in hrano iz nahrbtnika. Spremljevalca: Kristian Rozman, Sabina Kolenc. Prihod pred SFŠ Lj. bo okoli 17. ure.

TEK NA SMUČEH

Zbor pred SFŠ Lj. ob 7.15. Odhod izpred šole ob 7. 30. Iz Kranjske gore se boste odpeljali v Rateče, kjer si boste izposodili tekaško opremo. Tekli boste proti Trbižu s profesorico Andrejo Kordiš. Po teku se boste odpravili peš do Kranjske gore (topla obutev), kjer boste počakali smučarje. Prihod pred SFŠ Lj. bo okoli 17. ure.

POHOD V TAMAR

Zbor pred SFŠ Lj. ob 7.15. Odhod izpred šole ob 7. 30. Iz Kranjske gore se boste odpeljali v Rateče, kjer se boste odpravili proti Planici in Tamarju. Koča v Tamarju bo odprta. Bodite čebulno oblečeni. (kapa, rokavice, nepremočljivi čevlji). Nazaj grede se lahko lopatate. Spremljata vas Lara Maček Rajgl in Gašper Karničar. Iz Tamarja se boste sprehodili do Kranjske gore, kjer boste počakali smučarje. Odhod iz Kranjske gore bo ob 15.30. Prihod pred SFŠ Lj. bo okoli 17. ure.

DRSANJE in POHOD OKOLI BLEJSKEGA JEZERA 1. letnik

Zbor pred SFŠ Lj. ob 9.45. Odhod izpred šole ob 10. 00. Drsali boste v dvorani na Bledu od 11. 15 do 13. 15. Tisti, ki nimate svojih drsalk si jih lahko izposodite v dvorani proti plačilu 4 eure (plačate na mestu samem). Po drsanju se boste  sprehodili še okoli Blejskega jezera, zato bodite toplo obuti. V supergah vas bo zeblo. Ne pozabite na kapo, rokavice in hrano iz nahrbtnika. Odhod z Bleda proti Ljubljani bo ob 15.00, povratek pred SFŠ Ljubljana pa okoli 16.00. Učitelji spremljevalci bodo: Elma Ljutič, Petra Verdev, Darka Dujmović Verdenik, Saša Bukovec, Kata Budimir Krišto in Bojan Vučko.

DRSANJE in POHOD NA JEZERSKEM 2.letnik

Zbor pred SFŠ Ljubljana bo ob 7.45. Odhod izpred šole pa ob 8. uri. Po prihodu na Jezersko, si najprej izposodite drsalke dijaki 2. a, 2. b in 2. c oddelka. Cena izposoje drsalk skupaj s čajem je 2 eur (plačate na mestu samem). Drsate od 9.30 do 11.00. Spremljajo vas Darja Pirkmaier Maklin, Vanda Gabron in Doris Barat.  2. d, 2.e in 2. f pa se najprej sprehodite po vasi in okrog Planšarskega jezera. Spremljajo vas: Nada Medved, Barbara Bevc, Darijan Mihelec in Viktorija Mrzelj. Po uri in pol se skupini zamenjata. Od 11. do 12.30 drsate dijaki 2. d, 2.e in 2.f, dijaki 2. a, 2. b in 2. c pa greste skupaj z učitelji spremljevalci na pohod. Povratek z Jezerskega bo ob 13. uri, povratek pred šolo okoli 14.00. Bodite primerno obuti in oblečeni (bunda, kapa, rokavice, topli čevlji). S seboj imejte hrano in pijačo iz nahrbtnika ali pa si jih privoščite v Gostišču ob jezeru.

SANKANJE IN KRPLJANJE NA JEZERSKEM

Zbor pred SFŠ Ljubljana bo ob 7.45. Odhod izpred šole pa ob 8. uri. Po prihodu na Jezersko se boste razdelili v dve skupini. Dijaki 1. a, 1. b, 1. d in 1. e imate najprej pohod s krpljami od 9.30 do 11.00. Spremljata vas: Sanda Smrekar in Albert Žunič. Dijaki 2. letnika in 1. f pa imate najprej sankanje, kjer vas spremljata Peter Krašovec in Maruša Hribar Skubic. Po uri in pol se skupini skupaj z učiteljema zamenjata. (od 11.00 do 12.30). Povratek z Jezerskega bo ob 13. uri, povratek pred šolo okoli 14.00. Bodite primerno obuti in oblečeni (bunda, kapa, rokavice, topli čevlji). S seboj imejte hrano in pijačo iz nahrbtnika ali pa si jih privoščite v Gostišču ob jezeru.

ŠPORTNI DAN JE DEL POUKA, ZATO JE VAŠA PRISOTNOST OBVEZNA . ODSOTNOST BOSTE NADOMESTILI V DOGOVORU Z UČITELJI ŠPORTNE VZGOJE.

VSE AKTIVNOSTI BOSTE PLAČALI PO POLOŽNICI.

KDOR SE DO ČETRTKA, 16.2. DO 12. URE NE BO ODJAVIL OD ŠPORTNEGA DNEVA, BO PLAČAL STROŠEK PREVOZA!

Ljubljana, 14. 2. 2023

Aktiv ŠVZ
Sabina Kolenc, prof. šp. vzg.

Dostopnost